top of page
SS22 32
SS22 14
SS22 4
SS22 6
SS22 10
SS22 2
SS22 1
DueAmanti_letterlogo_wit_300.png

VROUWELIJKHEID TEN TOP

Ons uitgangspunt is de vrouw. Wat vindt zij van een bepaald kledingstuk, hoe bevalt de kleur, hoe ervaart ze het comfort van een zekere pasvorm. Onze collecties zijn uitermate geschikt voor een vrouw die zelfverzekerd en vrolijk in het leven staat en er absoluut niet voor terugschrikt om dat ook aan de buitenwereld te tonen. Paspoppen zijn zichtbaar in de winkel, maar tijdens het ontwerpproces blijven ze ver uit het zicht. Niets kan immers tippen aan de pasvormen van échte modellen, waarop elk collectiestuk wordt getest en gekeurd.

DESIGNED IN BELGIUM, MADE IN ITALY

Geen ingetogen kleding, maar ook niet overdadig. Due Amanti gaat voor de gulden middenweg. Klasse, sprankelend  en stijlvol.

Geregeld reizen we af naar Italië om samen met onze fabrikanten te brainstormen, uit te proberen, aan te passen en uiteindelijk te creëren.

Door het gebruik van prachtige kleuren en mooie prints met hier en daar een accent en oog voor detail maakt dit een collectie die inspireert en imponeert.  Op en top vrouwelijke collectie die je zowel voor je werk, vrije tijd en een feest kan dragen.

GEEN EIGEN WEBSHOP

Due Amanti gelooft in de samenwerking met de juiste partners. We kiezen er resoluut voor om niet te verkopen via een eigen webshop. De verkoop vertrouwen volledig toe aan onze verkooppunten. Zij kiezen of ze onze collectie naast offline ook online aanbieden. Wel hebben we een B2B waar u gemakkelijk op kunt bestellen.

www.dueamanti.be
bottom of page